Una conferència gratuïta dóna les claus del lideratge de les dones en l’empresa

El Servei d’Atenció Integral a les Dones de Burjassot, Espai Dona, que dirigeix Lluna Àrias, ha organitzat una conferència sobre “lideratge transformacional per a l’enfortiment de comerciants, autònomes i usuràries d’Espai Dona” que se celebrarà, el pròxim divendres 27 de gener a partir de les 20 hores, a la Casa de la Cultura.

La iniciativa, que porta per títol “Lidera el teu futur”, pretén donar-les algunes claus per a maximitzar les possibilitats d’èxit i bones pràctiques organitzatives al sí d’empreses i organitzacions, les característiques d’un bon lideratge, així com els diferents estils que existeixen, com innovar en la gestió dels equips de treball i la direcció de l’organització.

La conferència serà impartida per Maria Bastidas, Presidenta de l’Associació de Desenvolupament Comunal de Perú, Treballadora social i experta en gènere. És gratuïta, però hi ha places limitades. Cal formalitzar inscripció abans del 25 de gener a Espai Dona, al carrer Colón, número 40, al telèfon: 963 906 718 o enviant un correu electrònic a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es o epaidona.admin@ayto-burjassot.es.

Hi haurà un servei de ludoteca amb reserva prèvia per a les persones assistents que ho requereixen. A més, donada l’hora de començament de l’acte, hi haurà una pausa on s’oferirà una xicoteta picadeta.

La regidora Lluna Àrias ha explicat que «aquesta és també una de les línies en les quals volem treballar, i estem treballant de fet, des d’Espai Dona, el de fomentar l’emprenedoria entre les dones i dotar-les de ferramentes que les ajuden en la seua important tasca dinamitzadora al nostre poble.»

L’acte compta amb la col·laboració de CEMEF, l’empresa pública municipal depenent de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigeix el regidor Roc Senent.

 

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *