Tornen les Nits al Mercat de Burjassot, amb novetats per al Mercat Municipal

El pròxim dissabte 18 de febrer se celebra una nova edició de les Nits al Mercat de Burjassot, una nova oportunitat per a degustar les millors tapes i plats realitzats amb els millors productes, de la ma dels comerciants i comerciantes del Mercat Municipal. Brioixeria, tapes, fritades, embotit, hamburgueses… tot, a preus assequibles, a partir de les 20:30 hores.

Abans, com a novetat, es durà a terme la presentació de la nova imatge del Mercat Municipal de Burjassot. Una imatge en la qual s’ha estat treballant des de la regidoria aquests últims mesos, i amb la qual volen donar una visió més atractiva i moderna però que alhora mantinga tota l’essència del Mercat de sempre.

Les Nits al Mercat estan organitzades per la Regidoria de Promoció Econòmica (a través de CEMEF), dirigida per Roc Senent, l’Associació de Comerciants del Mercat, CODEMER.

Arxivat en: Economia i Ocupació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *