230.000 euros per a accions de conservació i manteniment al CEIP Villar Palasí

El col·legi públic Villar Palasí de Burjassot rebrà una ajuda de 230.000 euros, procedent del Pla de Manteniment d’Escoles que ha anunciat la Diputació de València i que beneficiarà a setze centres de la comarca de l’Horta amb un import de 3,2 milions d’euros.

En el cas del CEIP Villar Palasí, la subvenció assignada servirà entre d’altres per a substituir la deteriorada coberta de l’edifici.

Aquest primer Pla Municipal de Manteniment de Col·legis, que ha sigut presentat aquest dimarts, està dotat amb 7 milions d’euros, que serviran per a millorar la qualitat de l’educació pública, un dels eixos del Pacte del Botànic.

D’altra banda, la Diputació de València hem aprovat els Plans Provincials d’Obres i Serveis (PPOS) per a 2017, que enguany estan dotats amb 33 milions d’euros per als muncipis i per a les Mancomunitats. Així ho explica el diputat Emili Altur:

Aprovació PPOS 2017

En Junta de Govern Extraordinària, la Diputació de València hem aprovat els Plans Provincials d'Obres i Serveis (PPOS) per a 2017, que enguany estan dotats amb 33 milions d'euros per als muncipis i 1 per a les Mancomunitats. Esta és una de les majors inversions que realitzem des de la corporació per a que els pobles puguen desenvolupar, amb la seua autonomia local, aquelles obres que puguen necessitar per tal de millorar la qualitat de vida dels seus veïns i les seues veïnes. En este video us explique una miqueta més quina és la filosofia dels PPOS i com, des del principi de legislatura els hem adaptat per a que siguen totalment objectius.

Emili Altur 发布于 2017年5月9日

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *