Teatre, Dansa del ventre i Txikung conformen els Cursos per la Igualtat d’Espai Dona

Espai Dona, el Servei d’Atenció Integral a la Dona de Burjassot, que dirigeix Lluna Àrias, ha llançat els seus Cursos per la Igualtat per al 2017/2018, amb tres propostes, Txikung terapèutic, Dansa del ventre i Teatre Terapèutic a través del grup “Disfruta expresándote”.

Aquest grup és gratuït i es reuneix tots els dimecres, de 18:00 h a 20:00 h, al Centre Socioeducatiu Díaz Pintado. El curs de Dansa del Ventre s’impartirà els divendres, de 19:30 h a 21:00 h en el Centre Social Isaac Peral, i té un preu de 6 euros per la matrícula i 10 euros al mes. Per la seua banda, l’activitat de Txikung terapèutic oferirà dos grups: un primer, amb dues classes a la setmana, dimarts i dijous de 10:15 h a 11:15 hores, per un preu de 15 euros al mes, i un segon els divendres de 18:00 a 19:00 per 10 euros mensuals. En ambdos casos, el preu d’inscripció és de 6 euros.

Les classes es desenvoluparan, a excepció del teatre, al Centre Social Isaac Peral, on també es pot formatitzar la matrícula. (Per a apuntar-se al grup de teatre, cal anar a les dependències d’Espai Dona, al carrer Colón número 40).

En tots els casos, les inscripcions es poden formalitzar a partir del 5 de setembre, i fins el 28. Qualsevol dubte, t’el podran aclarir al telèfon 96 390 67 18.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *