El dia 16 se celebra la VIII Nit Estellés a Burjassot

El poeta de Burjassot hauria fet ahir, dia 4 de setembre, 93 anys. Com cada any, el nostre poble commemora la seua obra i vida organitzant la Nit Estellés a Burjassot. Organitzen l’activitat l’Oficina de Promoció del Valencià Aviva Burjassot, que dirigeix la regidora Maria Viu, l’Associació Cultural Bassot,  l’Oficina de Sostenibilitat Local de Burjassot i la Coordinadora pel valencià Horta Nord.

En aquesta huitena edició, l’acte central se celebrarà el dissabte dia 16, amb una Passejada estellesiana a càrrec d’Isabel i Vicent Anyó Andrés, nets del poeta, a partir de les 20:00 hores i amb el posterior tradicional sopar popular al Mercat Vell de Burjassot. Per al passeig, que és una activitat gratuïta, el punt de trobada és la plaça d’Emilio Castelar. Pel que fa al sopar, el preu és 12 euros, i cal confirmar-ne l’assistència (i indicar si sou vegetarians) al correu: cabassot@gmail.com.

Després de sopar, es farà el concert presentació del disc ‘Línies en el cel elèctric’ de Mireia Vives & Borja Penalba.

A més, enguany, com a activitats paraŀleles, el dijous 14 a les 20:30 hores es farà la projecció del film ‘Cos mortal’ de Carles Chiner al Centre Cultural Tívoli de Burjassot i el diumenge, 24 de setembre, a partir de les 10.00 h., «L’horta a través d’Estellés» dins de les Rutes per l’horta que organitza l’Oficina de Sostenibilitat Local. Totes dues activitats són gratuïtes, tot i que, per a la ruta, cal inscriure’s al 96 364 95 15 o a l’adreça electrònica mediambient@ayto-burjassot.es.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *