Visitem les noves aules prefabricades del col·legi Sant Joan de Ribera

Aquest dimecres hem acudit, acompanyats d’altres membres de l’equip de govern, a visitar les noves instal·lacions del CEIP Sant Joan de Ribera, que ja té disponibles les aules prefabricades que faltaven després de la remodelació de l’edifici antic del centre. (La reforma contemplava també la instal·lació de mòduls prefabricats que pogueren donar cabuda a una sèrie d’espais necessaris per al millor funcionament del centre.)

Juntament amb el director del centre, les regidroes Lluna Àrias i Maria Viu i el regidor Roc Senent, han visitat aquestes aules que han sigut destinades a un nou menjador per a les classes d’Infantil, una nova aula d’anglès, dos nous espais per a cambres de bany, una nova sala de professorat i una nova sala multiusos. També han pogut vore l’estat dels treballs de pintura del pati i de col·locació dels tendals que està realitzant l’Ajuntament.

Tot i que les demandes de tota la comunitat educativa i del mateix Ajuntament han anat sempre més enllà de construccions prefabricades, desitgem que aquests nous equipaments donen al centre l’estabilitat que necessita per dur endavant la seua tasca educativa i esperem que aquest 2017/2018 siga un gran curs per a tot el professorat, alumnat i pares i mares.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *